Hurtigporte

Hurtigport_hvid_m_2vinduer

INDUSTRIPORTEN NS

HURTIGPORTE

Hurtigporte anvendes ofte ved passager, hvor der er hyppig trafik. En hurtig gennemkørselstid betyder minimale gener ift. træk, lugt mm. Herved opnår man store besparelser og effektiv trafikafvikling.

Vi har bred farvepalet, og din port kan males i den ønskede RAL-farve. Hvis du ønsker en specialfarve, leverer vi gerne i enhver anden farve.

Hurtigporte anvendes ofte ved passager, hvor der er hyppig trafik. En hurtig gennemkørselstid betyder minimale gener ift. træk, lugt mm. Herved opnår man store besparelser og effektiv trafikafvikling. Hurtigporten er konstrueret med “self-repair”, hvilket betyder, at porten ved påkørsel ikke kræver besøg af en portspecialist, men automatisk finder ind i sin rette position igen. Porten indeholder ingen stålprofiler el. lign. i dugen, som kan beskadiges ved påkørsel. Hurtigporte fås med åbningstider på op til 2,5 m/s, hvilket minimerer risikoen for påkørsel. I tilfælde af strømsvigt, kan porten åbnes manuelt.

Hurtigporte fra Nordic Systems overholder alle gældende europæiske sikkerhedskrav.

Læs mere her

 

Hør mere om vores hurtigporte

Er du interesseret at høre mere om dine muligheder inden for hurtigporte? Så er du velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale med en af vores medarbejdere. Fortæl os om dine ønsker og behov, og lad os i fællesskab finde den løsning inden for hurtigporte, der er den bedste til din virksomhed. Kontakt os på telefon 65 97 37 58 eller send en mail til info@nordic-systems.dk.


 

Eksempler på hurtigporte:

Hurtigport_hvid_m_vinduer_aaben

Hurtigport_gul_aaben