Garageporte

NORDIC SYSTEMS GARAGEPORTE TIL PRIVATE

Nordic Systems er totalleverandør af garageporte til både privat- og erhvervskunder i hele Danmark. Vi er specialiserede inden for ledhejseporte, og vi forbedrer løbende servicen og teknologien bag. Udover ledhejseporte, forhandler vi også et stort udvalg af vippeporte og garageporte med døre. Vi tilbyder levering og montering af garageporte i hele Danmark, og vi tilbyder altid 10 års garanti på vores ledhejseportes overflader.

Ring til tlf. 65 97 37 58, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en garageport.

Sikkerheden er på plads

Hvis du køber en garageport hos Nordic Systems, er du sikret, at den opfylder alle sikkerhedskrav samt EU-direktiver (CE-godkendte). Derudover er alle vores garageporte certificerede efter ISO 9001 (certifikat nr. 1510 009 565). Dette gælder både ledhejseporte, garageporte med døre og mekanisk drevne garageporte. Du kan derfor trygt købe en af vores porte, hvis du ønsker en garageport med høj sikkerhed.

Design din egen garageport

Kan du ikke finde den garageport, du ønsker i vores sortiment? Så har du mulighed for selv at designe en garageport hos Nordic Systems. Vi designer en garageport ud fra dine ønsker, og rådgiver dig gerne i de tekniske og praktiske detaljer. Vi har gennem årene hjulpet mange kunder med at designe garageporte – skal du være den næste? Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder.

Kontakt Nordic Systems

Har du spørgsmål til vores garageporte, eller ønsker du yderligere oplysninger om muligheden for selv at designe en garageport hos Nordic Systems? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 65 97 37 58, hvor vores specialister står klar til at tage imod din henvendelse og besvare dine spørgsmål.